Wat zijn uw voordelen?

Vlotte verbindingen

geen onnodig tijdverlies

Verplaatsingen van en naar het werk zijn mogelijk via de nabij gelegen autosnelwegen. Geen onnodig tijdverlies dus ! Onze locaties zijn centraal gelegen en dus makkelijk bereikbaar. De parkings ter plaatse zijn bovendien gratis.

Scherpe tarieven

zonder tussenpersoon

Wij doen geen beroep op tussenpersonen. Onderhandelingen gebeuren rechtstreeks. Wij bieden speciale huurtarieven wanneer u een bungalow huurt voor een langere periode (vanaf 1 maand) of meerdere bungalows in eenzelfde periode huurt.

Flexibele huuraanpak

wij leveren steeds maatwerk

Onze flexibele huuraanpak stemt onze klanten tot grote tevredenheid. Wij zorgen voor snelle en goede oplossingen. Wij bieden flexibele huurperiodes voor korte, middellange en lange periodes. We leveren steeds maatwerk. Elke accommodatie moet goed en conform de verwachtingen zijn. Een goede huisvesting resulteert in meer rendement van uw medewerkers en is dus in het voordeel van de werkgever.

Een goede en transparante communicatie met onze klanten is van zeer groot belang. Afspraken worden duidelijk vastgelegd, zodat het helder is wat er van mekaar verwacht wordt. We denken steeds vanuit het standpunt van onze klanten.

Hoogwaardige services

voordeel van een park en de service van een hotel

We willen allemaal op tijd op ons werk zijn. Allerhande beslommeringen zijn dan ook uit den boze. Company Places biedt hiervoor uiteenlopende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van de accommodatie.  Reinigingen gebeuren op geregelde tijdstippen. In overleg voorzien wij ondermeer WiFi-aansluiting, handdoek- en lakenpakketten. Maar ook meer specifieke dingen kunnen geregeld worden, zoals de temperatuur lager zetten van de verwarmingen. Verder verhuren wij fietsen aan gunstige tarieven. In principe zijn vele zaken bespreekbaar en garanderen wij een comfortabel en zorgeloos verblijf voor uw gasten.Wilt u het voordeel van een park en de service van een hotel ?

Eenvoudig tot luxueus

ruim aanbod aan accommodaties

Wij hebben sinds 10-tallen jaren diverse betaalbare tijdelijke verblijfsaccommodaties ter beschikking die passend zijn voor alle mogelijke doeleinden en kwaliteitseisen van de eindgebruiker. Wij beschikken over een ruim aanbod aan accommodaties, van eenvoudig tot zeer luxueuze bungalows en chalets. 

In een groene omgeving

rust en ontspanning

Geef uw medewerkers de kans om na een zware dagtaak in een huiselijke sfeer temidden van het groen tot rust te komen. Dit goed gevoel van de werknemer biedt u ongetwijfeld extra rendement. 

Informeer naar onze mogelijkheden