De Beemder.

Houthalen-Helchteren

Locatie De Beemder, onze tweesterren locatie bevat twee type woningen met standaard comfort te midden de groene natuur: De Quatro voor max 4 personen en type Novis voor max 6 personen. Deze locatie grenst aan Park Molenheide waardoor u kan gebruikmaken van de faciliteiten van Park Molenheide zoals het hoofdgebouw mét Wi-Fi, de sanitaire blok met wasmachines, de sportvelden, ...  

Centrale ligging in Euregio

Deze locatie ligt vlak aan de E313 en E314. Binnen 70 km vindt u grootsteden als Hasselt, Antwerpen, Brussel, Eindhoven en Aken.

De scherptste tarieven

Aangezien de woningen op deze locatie standaard comfortnormen hebben, zijn onze prijzen voor deze locatie het scherpst!

Snelle streaming Wi-Fi

Het thuisfront dient niet gemist te worden! Met de snelle Wi-Fi kunnen ze streamen én met hun familie communiceren!

Accommodaties op dit park .

Quatro

vanaf € 35 per nacht

Accommodatie Quatro is een woning met standaard comfortnormen. Dit type beschikt over een praktische inrichting met een gezellige living en aangrenzende open keuken. Dit type is gelijkvloers en is dus erg praktisch. Woning Quatro beschikt ook over een buitenterras van 20 m² mét terrasmeubilair.

  • Ruime eet-en zithoek met TV en radio/CD speler
  • Volledig ingerichte keuken voorzien van alle nodige apparatuur
  • Open keuken met koelkast, 4-pits elektrisch fornuis met afzuigkap
  • 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden
  • 1 slaapkamer met stapelbed
  • 1 dekbed, extra deken en 1 hoofdkussen per persoon
  • Badkamer met ligbad/handdouche en wastafel
  • Toilet op de badkamer

Oppervlakte 53 m² woning + 21m² terras met complete tuinset

Offerte aanvragen

Novis

vanaf € 52 per nacht

Accommodatie Novis is geschikt voor max. 6 personen. Handig aan dit type is dat de bovenverdieping naast de twee aparte slaapkamers, ook nog een extra toilet heeft. Gelijkvloers vindt u een praktisch ingerichte living mét open keuken terug. De badkamer met douche/ligbad bevindt zich ook op het gelijkvloers. Buiten op het terras heeft u ook nog een privéterras mét tuinmeubilair.

  • Ruime eet- en zithoek met TV en radio/CD speler
  • Volledig ingerichte keuken, voorzien van alle nodige apparatuur
  • Open keuken met koelkast, 4-pits elektrisch fornuis, afzuigkap, magnetron en koffiezetapparaat
  • 3 aparte slaapkamers met elk 2 éénpersoonsbedden (1 slaapkamer op het gelijkvloers)
  • 1 dekbed, extra deken en 1 hoofdkussen per persoon
  • Badkamer met ligbad/handdouche en wastafel
  • Toilet op de badkamer plus op de eerste verdieping
  • Oppervlakte woning 93m² + 21m² terras
Offerte aanvragen
Reistijd naar omliggende steden
Eindhoven 30 min
Hasselt 15 min
Antwerpen 35 min
Luik 35 min
Maastricht 35 min
Brussel 35 min
Adecco
Zucotec
Cordeel
Febelco
Umicore
Solvay
Portsimi
Cofely Fabricom
Democo
Kumpen
Adecco
Zucotec
Cordeel
Febelco
Umicore

Benieuwd naar onze scherpe tarieven?

vanaf

69

per nacht

Veelgestelde vragen .

Company Places is het ganse jaar door elke dag van de week (365 / 7) bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoon op 0032 (0)11 34.91.23. Buiten deze openingstijden kunt u ons per email (info@companyplaces.be) of per fax (0032(0)11 34.91.24) bereiken. Wij beantwoorden zo vlug mogelijk uw vragen.Uiteraard kunt u ons ook bereiken per post.

Wenst u een reservatie te doen voor uw medewerkers betreffende een langdurig verblijf, dan kunt u terecht bij Company Places.Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u bij al uw vragen en/of het maken van een reservering. In elk geval zorgen wij ervoor dat uw vraag zo vlug mogelijk beantwoord wordt of bij de juiste persoon gebracht wordt.Company places is telefonisch bereikbaar via tel. 0032(0)11 34.91.23 of per fax via 0032(0)11 34.91.24. Of neem contact op via e-mail: info@companyplaces.be

U kunt op verschillende manieren een prijsofferte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘aanvraag informatie’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een prijsofferte op.Indien u zeer specifieke wensen heeft, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken en te kijken wat het best passende aanbod voor u is.

Als u bij ons een prijsofferte opvraagt wordt er enkel een optie genomen indien onze beschikbaarheid dit toelaat. In dat geval bent u dus vrij om te kiezen of u gebruik wilt maken van ons voorstel of niet. De optie wordt maximum 5 werkdagen behouden.Voor lastminute reserveringen kunnen wij u, gezien de korte tijd voor aankomst, geen optie meer aanbieden. Wij zullen u hierover vroegtijdig informeren.

U kunt (draadloos) internetten op bijna al onze locaties.

Staat het antwoord op uw vraag niet in de veelgestelde vragen ? Stel uw vraag dan per email en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Telefonisch contact is ook mogelijk via 0032 (0)11 34.91.23.

+32 (0)11 34 91 23

Frank Vanhunsel

Facility Manager